Over Fred


Eén foto zegt vaak meer dan 1000 woorden en ik wil dat graag met iedereen delen. Op mijn 12e levensjaar ben ik enthousiast begonnen met fotograferen, want toen kreeg ik mijn eerste  (analoge) camera van mijn vader.
Na een meer dan 40 jaar durende carrière in de financiële dienstverlening (wel vaak een camera mee), volg ik  vanaf 1 maart 2019  mijn passie en ben ik professioneel fotograaf.

De laatste jaren heb ik veel rondom Naarden-Vesting gelopen en heb de nodige landschapsfoto’s gemaakt. Door goed te kijken zie je veel meer en als je de juiste omstandigheden treft, dan is dat heel fijn om dat vast te kunnen leggen.


Daarnaast ben ik mij gaan toeleggen op (fine Art) portretfotografie. Vooral de interactie met de geportretteerde vind ik heel belangrijk. Je ziet het ook terug op de foto’s als deze op een ontspannen manier gemaakt zijn. Ik streef er naar om de emotie van het moment vast te leggen

Verder houd ik mij bezig met het bedrijfsfotografie voor ondernemers met een creatief beroep. Dat kunnen bijvoorbeeld kunstschilders of stylisten zijn, maar ook beoefenaren van oude ambachten.